image

INTERESSE?
MELD JE AAN!

AANMELDEN

Oud-beijerland Wonen in hartje
Oud-Beijerland

Op één van de mooiste plekjes van de Scheepmakershaven in Oud-Beijerland wordt een kleinschalig appartementengebouw gerealiseerd: het Scheepmakerskwartier.

Het Scheepmakerskwartier bestaat straks uit 26 appartementen, variërend in indeling, ligging en grootte. Komende tijd vertellen we er via deze website en de nieuwsbrief graag meer over. Als eerste op de hoogte blijven? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

HISTORIE Het scheepmakers-
kwartier

‘Het Scheepmakerskwartier’ dankt zijn naam aan de historische ligging aan de Scheepmakershaven in Oud-Beijerland, gelegen in het centrum. De locatie kent een rijke historie, waarbij het pand vroeger functioneerde als sigarenfabriek en later als naaiatelier. De oorsprong van de plek wordt dan ook meegenomen in de architectuur en materialisatie van het gebouw.

WONINGAANBOD Voor ieder
wat wils

Het gebouw biedt straks een divers woonprogramma aan koopappartementen. Op deze wijze geven we een brede doelgroep de kans om in het Scheepmakerskwartier hun thuis te vinden. De keuze bestaat uit studio’s en kleine tot (middel)grote appartementen met een woonoppervlakte van 50 m2 tot 150 m2.

DUURZAAM Nieuwbouw is
comfort

Wie voor de nieuwbouw van het Scheepmakerskwartier kiest, koopt een energiezuinig en duurzaam appartement anno nu. Daarbij zijn er straks volop keuzemogelijkheden om je appartement naar eigen wens in te vullen en nóg comfortabeler te maken. Zodra we in verkoop gaan, vertellen we je met plezier meer over alle mogelijkheden.

prognosePlanning

De planning is afhankelijk van de verdere procedures en verkoop.

Foto

GEÏNTERESSEERD?BLIJF OP DE HOOGTE

Op dit moment is er nog geen nieuws beschikbaar. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste
op de hoogte gehouden te zijn en hou de website in de gaten.

AANMELDEN